MIJKE Vastgoedstyling | Julianalaan | ’s Gravenmoer
158
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-158,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive,elementor-default

Over dit project

Gedateerde bungalow met veel potentie.  Bij een leegstaande woning ontbreekt het aan sfeer en achterstallig onderhoud valt alleen maar meer op. Naast het aanpakken van de tuin en het leggen van laminaat in een slaapkamer heeft de woning een frisse en smaakvolle inrichting gekregen. De potentie van de woning laten zien, daar gaat het om. En dat is gelukt, op de Open Huizen Dag zijn 11 kijkers afgekomen.

Recensie

Via onze makelaar zijn we in contact gebracht met Mijke. Zij heeft onze leegstaande woning ingericht, geadviseerd welke ruimtes voor verbeterd vatbaar waren en heeft deze verbeteringen tevens gecoördineerd. We waren erg tevreden over de styling activiteiten, niet alleen over de inrichting met tijdelijk meubilair maar ook over haar oog voor sfeer en detail. De woning kreeg een eigentijdse, stijlvolle en warme uitstraling en dit heeft zeker meegewerkt aan de verkoop. Daarnaast hebben we de goede service en de grote betrokkenheid bij het verkoopproces als zeer positief ervaren. (Ad de Jong – ’s Gravenmoer)

 

Te koop voor restyling

2 jaar

Te koop na restyling

3,5 maand

Datum
Categorie
Vastgoed

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.